KaraDenizFm
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KaraDenizFm

DostLuK Ve SevgiNin PayLasıLdıgı Tek adres...KaraDenizFm

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Ne Kadar SusulacakSa..O Kadar "Sustum"..

YazarMesaj
!-$!Rin$€y-!
Admin
Admin
!-$!Rin$€y-!

Lakap : $iRin$ey-!

REP SİSTEMİ
Başarı Puanı:
Ne Kadar SusulacakSa..O Kadar "Sustum".. Left_bar_bleue100/100Ne Kadar SusulacakSa..O Kadar "Sustum".. Empty_bar_bleue  (100/100)
Aktiflik:
Ne Kadar SusulacakSa..O Kadar "Sustum".. Img_left100/100Ne Kadar SusulacakSa..O Kadar "Sustum".. Empty_bar_bleue  (100/100)
Paylaşım:
Ne Kadar SusulacakSa..O Kadar "Sustum".. Img_left100/100Ne Kadar SusulacakSa..O Kadar "Sustum".. Empty_bar_bleue  (100/100)

Ne Kadar SusulacakSa..O Kadar "Sustum".. Empty
MesajKonu: Ne Kadar SusulacakSa..O Kadar "Sustum"..   Ne Kadar SusulacakSa..O Kadar "Sustum".. Icon_minitimeÇarş. Ocak 28, 2009 5:56 am

SuSmaK"..
KonuşuLacakLara AnLatıLacakLara RağMen "SuSmaK"..

İsteyerek Veya İsteksiz..Mecburiyetten Veya GerekLi OLduğu İçin..Yada HiçBirŞey İçin "SuSmaK"..

AcıttığınıNe Kadar SusulacakSa..O Kadar "Sustum".. SmilevNe Kadar SusulacakSa..O Kadar "Sustum".. SmilevAcıtacağını Ve Daha FazLasını BiLerek "SuSmaK"..

Çoğumuzun Her An Yaptığıdır Bu LaNeT OLası "SuSmaK"..
İşte Burda "SuSmaya" Ve Daha FazLasına DaiR Ne Varsa PayLaşıyoRum..

...Kimisi İçin Basit..Kimisi İçin DeğerLi..Ama Sizin İçin ÖLümdürNe Kadar SusulacakSa..O Kadar "Sustum".. SmilevNe Kadar SusulacakSa..O Kadar "Sustum".. SmilevAcıdırNe Kadar SusulacakSa..O Kadar "Sustum".. SmilevNe Kadar SusulacakSa..O Kadar "Sustum".. SmilevHüzündür "SuSmaK"..

Ne Kadar SusulacakSa..O Kadar "Sustum".. Sustumdy1
http://karadenizliligumfm.forummum.com/

Ne Kadar SusulacakSa..O Kadar "Sustum"..
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» GS"liler 1905"e kadar sayalım (:
» SuSTuM! ..
» Ben Sustum Uzaktaki Yar!
» Geceler/Anlar/Sorgular/Izdıraplar.. "O"nsuz!
» SeN ßeNde "gittiğin gün" ßiTTin!!!