KaraDenizFm
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KaraDenizFm

DostLuK Ve SevgiNin PayLasıLdıgı Tek adres...KaraDenizFm

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Komik mal beyanları

YazarMesaj
!-$!Rin$€y-!
Admin
Admin
!-$!Rin$€y-!

Lakap : $iRin$ey-!

REP SİSTEMİ
Başarı Puanı:
Komik mal beyanları Left_bar_bleue100/100Komik mal beyanları Empty_bar_bleue  (100/100)
Aktiflik:
Komik mal beyanları Img_left100/100Komik mal beyanları Empty_bar_bleue  (100/100)
Paylaşım:
Komik mal beyanları Img_left100/100Komik mal beyanları Empty_bar_bleue  (100/100)

Komik mal beyanları Empty
MesajKonu: Komik mal beyanları   Komik mal beyanları Icon_minitimeCuma Ocak 30, 2009 1:46 pm

Borçlular tarafından icra dairelerine verilmiş olan mal beyanı dilekçelerinden ilginç bölümler sunuyoruz.

* "Kendim içkili lokanta işi yaparak geçimimi sağlamaktayım, işyerimdeki tüm demirbaşlarımın mal beyanı olarak kabulünü arz ederim." (Bu demirbaşlar rakı şişeleri ile kadehler mi acaba?)

* "Geçimimi çalışarak sağlamaktayım, bilgilerinize arz ederim." (Geçimini çalışmadan sağlayanlar da var demek ki.)

* "Borçlu Mustafa'nın keçi sürüsü olduğundan kendisinden bu paranın alınması, benden mal beyanı istemektesiniz, işte mal beyanında bulunuyorum." (Başkasının malını beyan etmek kolay tabii…)

* "Gayrimenkul malım olarak, 1977 model reno marka steyşın arabam bulunmaktadır." (Eski arabalar gayrimenkul sınıfına giriyor galiba.)

* "Evimde borca yetecek kadar televizyon ve buzdolabı vardır." (Ev, ev değil, beyaz eşya deposu.)

* "Borcumu müsait bir zamanda ödemek istiyorum." (Mesela ne zaman?)

* "Borcumu karşılayacak adıma kayıtlı menkul ve gayrimenkul malım olarak evimde bulunan televizyon ve buzdolabım vardır." (Hangisi menkul, hangisi gayrimenkul acaba, nerede kayıtlı olduğunu da bir öğrenebilsek.)

* "Kendime ait tapulu taşınır ve taşınmazım bulunmadığından mal beyanında bulunamadığımı saygılarımla arz ederim." (Olsa bulunacakmış.)

* "Borcumu şu an için ödeme imkanım yoktur, imkanım olduğu anda ödeyeceğim." (İmkanı olur olmaz ödeyecek, paranın kokusu gelmeye başladı.)

* "Kiraladığım tarlada bir dönüm salatalık paramı alamadım, salatalık paramın mal beyanı olarak kabul edilmesi." (İyi de gelecek salatalık parası kaç para? Onu anlayamadık)

* "Adıma kayıtlı gayrimenkul ve menkul malım yoktur, bu nedenle mal beyanımı boş olarak veriyorum." (Demek ki malı mülkü olsa mal beyanına ekleyip de verecekmiş.)

* "Geçimimi çalışarak belediye yardımı ile sağlamaktayım" (Anlayan varsa beri gelsin.)

* "Ben asıl borçlu değilim, grubumuzda bulunan sıradan borçluyum" (Sıradan borçlu nasıl oluyor acaba? İcra İflas Hukuku yeni terimler kazanıyor. )
http://karadenizliligumfm.forummum.com/

Komik mal beyanları
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Komik :)))
» KOMİK RESİMLER
» KoMiK KaRiKATüRLeR
» Çok Komik Ünlülerin Msn Adresleri Bakmadan Geçmeyin...
» Şahan Mı Daha Komik? Yoksa Cem Yılmaz Mı?