KaraDenizFm
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KaraDenizFm

DostLuK Ve SevgiNin PayLasıLdıgı Tek adres...KaraDenizFm

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

.................................KaaN(S)

3 posters
YazarMesaj
KáaN
VİP Üye
VİP Üye
KáaN

Lakap : JaNem

REP SİSTEMİ
Başarı Puanı:
.................................KaaN(S) Left_bar_bleue20/100.................................KaaN(S) Empty_bar_bleue  (20/100)
Aktiflik:
.................................KaaN(S) Img_left10/100.................................KaaN(S) Empty_bar_bleue  (10/100)
Paylaşım:
.................................KaaN(S) Img_left20/100.................................KaaN(S) Empty_bar_bleue  (20/100)

.................................KaaN(S) Empty
MesajKonu: .................................KaaN(S)   .................................KaaN(S) Icon_minitimePaz Ocak 25, 2009 11:59 pm

.................................KaaN(S) 132iki aşık yaşardı diyarın birinde
biri diğerine sevgili derdi
diğeri öbürüne meleğim
garip olan melek erkekti..
rivayet bu ya
herkes ona melek derdi
mertti sözü özü bir
sevecendi sadık ve dürüst
yardım severdide..
gel gelelim
gün döndü evlendiler
melek değişmişti sevgilinin gözünde
her iş geliyorduda
herşeyi yapıyor herbir işi beceriyor
mutluda ediyorduda kanatları yoktu artık sanki
ve beyaz değil ten rengiydi bedeni
sevgilinin isteklerine cevapta veremiyordu hayli süre…
en sonu ondan uçurumdan aşağa süzülmesini istedi..
"meleksin" dedi ve "beni sevensin
benim için
oldu olacak gerekse öleceksin"
bir saniye düşünmeden uçurumdan bıraktı kendini melek
sadece görsün istedi ve sadece bilsin

melekte olsa ölecekti
ki melek insandan aciz değilmiydi
insan değilmiydi daha üstün varlık
ama bilsin istedi ölecekti..
sevginin bittiği yerdi o uçurum
umudun bittiği ve gözlerin kapandığı yerdi..
en iyiden bencillik adına ölümün bile beklene bildiği yerdi o uçurum.

dur demeğe kalmadı çakıldı
orda yatakaldı cansız bedeni..
öldü elbet..
sevgili anladı
anladıya artık geçti..
dağlara vurdu kendini…
Allah’a adadı adını
af diledi hergün hergün..
o gün bu gün
oralara sarıız dendi
yaşanana sarıız ağadı
esti dağlarda ve hala eserdi
sarıızın feryad figan yakarışları…
!-$!Rin$€y-!
Admin
Admin
!-$!Rin$€y-!

Lakap : $iRin$ey-!

REP SİSTEMİ
Başarı Puanı:
.................................KaaN(S) Left_bar_bleue100/100.................................KaaN(S) Empty_bar_bleue  (100/100)
Aktiflik:
.................................KaaN(S) Img_left100/100.................................KaaN(S) Empty_bar_bleue  (100/100)
Paylaşım:
.................................KaaN(S) Img_left100/100.................................KaaN(S) Empty_bar_bleue  (100/100)

MesajKonu: Geri: .................................KaaN(S)   .................................KaaN(S) Icon_minitimePtsi Ocak 26, 2009 2:45 am

KaaN Janemm Süperdi Harikasın Offf Off
http://karadenizliligumfm.forummum.com/
SANEM
Radyo Dj
Radyo Dj
SANEM

Lakap : Yok

REP SİSTEMİ
Başarı Puanı:
.................................KaaN(S) Left_bar_bleue10/100.................................KaaN(S) Empty_bar_bleue  (10/100)
Aktiflik:
.................................KaaN(S) Img_left10/100.................................KaaN(S) Empty_bar_bleue  (10/100)
Paylaşım:
.................................KaaN(S) Img_left30/100.................................KaaN(S) Empty_bar_bleue  (30/100)

MesajKonu: Geri: .................................KaaN(S)   .................................KaaN(S) Icon_minitimeÇarş. Ocak 28, 2009 3:42 am

[b]Aşk Kapıyı Çalınca
Sevgi Aşk Hikayeleri

Hep özlediğim, beklediğim aşkın böyle aniden kapımı çalıvereceğini, izin almadan yüreğimde bir köşeye yerleşeceğini hiç düşünmememiştim. Göz göze geldiğimiz anda. Başımdan aşağıya buzlu su dökülmüş gibi hissettim.
Bakışları içimi titretti, bilmediğim, tanımadığım bir dünyanın kapıları açılıverdi önümde... Kimde, neydi, hangi sınıfta öğrenciydi, daha önce onu görmemiştim. Bütün gün bu sorularla boğuştum. İlk şoku atlatıp kendime geldiğimde okulda onu aramaya başladım. Gerçeği öğrenmem hiç zor olmadı tabii ki! Suratıma tokat gibi çarpan gerçeği... O okulumuzda yeni görev yapmaya başlamış bir öğretmendi çok genç olduğu için öğrencilerden ayırt etmek mümkün değildi. Böyle şeyler yalnız filmler de olur sanırdım. Oysa ben sırılsıklam aşık olmuştum. Gözleri başımı döndürecek kadar güzel olan yalnızca adını ve öğretmen olduğunu bildiğim biri, kısacık bir zamanda hayatımı değiştirivermişti.

Ona aşık olmam benim suçum muydu? İnsan hesap kitap yaparak aşık olmazdı ki? Tamam itiraf etmeliyim, ben pek normal biri değilim. Başkalarına göre farklı yanlarım çok., özellikle de aşk söz konusuysa hiçbir zaman sıradan biri olmadım ama bu kez tamamen kaderdi. Sonunda ona söylemeye karar verdim. Madem aşık olacak kadar cesaretliydim, söyleyecek kadar da cesaretli olmalıydım.

Söyledim. Şaşkınlığımı ifade edecek sözleri şu an ben bulamıyorum. Düşün bir kez, çat kapı bir öğrenci geliyor ve ‘’ ben sizi gördüğüm ilk andan beri seviyorum’’ diyor. Ne hissedersiniz bilemem ancak o bana karşı çok olgun, anlayışlı davrandı. Yaptığım çocukluklarla hayatını cehenneme çevirdiğim halde sevgiyle yaklaştı.. incitmemek için çok uğraş verdiğini şimdi anlıyorum oysa o zamanlar çok incitmiştim. Bir gün bana hak vereceksin demişti evet onu anlıyorum ve hak veriyorum. En doğrusunu yaptı. Zaman belki çılgın aşkımı bitirdi. Ama ona olan saygım ve sevgim sonsuza kadar sürecek
!-$!Rin$€y-!
Admin
Admin
!-$!Rin$€y-!

Lakap : $iRin$ey-!

REP SİSTEMİ
Başarı Puanı:
.................................KaaN(S) Left_bar_bleue100/100.................................KaaN(S) Empty_bar_bleue  (100/100)
Aktiflik:
Paylaşım:

MesajKonu: Geri: .................................KaaN(S)   .................................KaaN(S) Icon_minitimeÇarş. Ocak 28, 2009 5:49 am

Emegine saqLik seninde aßLam..
http://karadenizliligumfm.forummum.com/

.................................KaaN(S)
1 sayfadaki 1 sayfası