KaraDenizFm
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KaraDenizFm

DostLuK Ve SevgiNin PayLasıLdıgı Tek adres...KaraDenizFm

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

uçak pilotunun öldüğünü açıklama

2 posters
YazarMesaj
!-$!Rin$€y-!
Admin
Admin
!-$!Rin$€y-!

Lakap : $iRin$ey-!

REP SİSTEMİ
Başarı Puanı:
uçak pilotunun öldüğünü açıklama Left_bar_bleue100/100uçak pilotunun öldüğünü açıklama Empty_bar_bleue  (100/100)
Aktiflik:
uçak pilotunun öldüğünü açıklama Img_left100/100uçak pilotunun öldüğünü açıklama Empty_bar_bleue  (100/100)
Paylaşım:
uçak pilotunun öldüğünü açıklama Img_left100/100uçak pilotunun öldüğünü açıklama Empty_bar_bleue  (100/100)

uçak pilotunun öldüğünü açıklama Empty
MesajKonu: uçak pilotunun öldüğünü açıklama   uçak pilotunun öldüğünü açıklama Icon_minitimePaz Şub. 08, 2009 2:53 am

Dikkat dikkat uçak hostesi konuşuyor.. Pilotumuz kalp krizi geçirerek göğün en üst seviyesine ulaşmıştır. Aranızda uçak kullanmayı bilen var mı diye soracaktım
- Ben gelebilirim Mig-29 oynamışlıgım var en azından :/
- Ben de gelebilirim dedem pilottu belki kanımda vardır uçak pilotunun öldüğünü açıklama Smile

+ Evet sakın heyecanlanmayın tamam mı ?
- Niye heyecanlanalım ki ?
+ Uçak kabininde şey oldu ..
- Ne oldu ?
+ Pilot vardı işte ben vardım , yardımcı pilot izinli zaten..
- Eee ?
+ Eee si elimizde olan da hakkın rahmetine kavuşunca geriye bi otomatik pilot kaldı :/
- aaa..!! Uçagı indirmeyi biliyordur inş.

+ Uçak pilotu öldü , yardımcı pilotta öldü biz de ölücez... Oh be bi cırpı da söyledim
- Ha ??

+ Hostesiniz konuşuyor.. Şimdi soruyorum cevabı bilen hemen kabine gelsin .. İniş takımlarının ingilizcesi ?
- Kesin ölücez kesin !!
- Benim sigortam var uçak pilotunun öldüğünü açıklama Smile)

+ Kule kule .. Uçak pilotumuzu kaybettik , sağ motorların bi tanesi alev alıyor ..
- Dur tamam heyecanlanma sana ne diyorsak onu yapıcaksın tamam mı ?
+ Filmdeki gibi mi
- Yok biraz daha farklı. Sen bekle biz sizi burdan vurucaz
+ Kule ne diyorsun kuleee !!
- İnmeniz imkansız bari vuralım yeryüzünde bir kargaşa yaratmayın

+ Dikkat dikkat,hostesiniz Ayten konuşuyor ,Helva yapmayı bilen yolcularımız şeker,un,yağ ve piknik tüpüyle beraber acil olarak pilot kabinine lütfen..
- Ziyafet mi var
+ Hayır cenaze var uçak pilotunun öldüğünü açıklama Smile

Hostes:Ucak öldü Pilot düşüyor Paniğe kapılmayalım...
http://karadenizliligumfm.forummum.com/
^^:prenses:^^
Üyeler
Üyeler
^^:prenses:^^

Lakap : Hamişş

REP SİSTEMİ
Başarı Puanı:
uçak pilotunun öldüğünü açıklama Left_bar_bleue5/100uçak pilotunun öldüğünü açıklama Empty_bar_bleue  (5/100)
Aktiflik:
uçak pilotunun öldüğünü açıklama Img_left5/100uçak pilotunun öldüğünü açıklama Empty_bar_bleue  (5/100)
Paylaşım:
uçak pilotunun öldüğünü açıklama Img_left5/100uçak pilotunun öldüğünü açıklama Empty_bar_bleue  (5/100)

MesajKonu: Geri: uçak pilotunun öldüğünü açıklama   uçak pilotunun öldüğünü açıklama Icon_minitimePaz Şub. 08, 2009 12:32 pm

ablam süperdi emeğine sağlık=))
!-$!Rin$€y-!
Admin
Admin
!-$!Rin$€y-!

Lakap : $iRin$ey-!

REP SİSTEMİ
Başarı Puanı:
uçak pilotunun öldüğünü açıklama Left_bar_bleue100/100uçak pilotunun öldüğünü açıklama Empty_bar_bleue  (100/100)
Aktiflik:
Paylaşım:

MesajKonu: Geri: uçak pilotunun öldüğünü açıklama   uçak pilotunun öldüğünü açıklama Icon_minitimePtsi Şub. 09, 2009 5:40 pm

Sende SaoL Canım ßenim:)
http://karadenizliligumfm.forummum.com/

uçak pilotunun öldüğünü açıklama
1 sayfadaki 1 sayfası