KaraDenizFm
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KaraDenizFm

DostLuK Ve SevgiNin PayLasıLdıgı Tek adres...KaraDenizFm

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Agresif Çocuklara Hakim Olan Düşünceler

YazarMesaj
!-$!Rin$€y-!
Admin
Admin
!-$!Rin$€y-!

Lakap : $iRin$ey-!

REP SİSTEMİ
Başarı Puanı:
Agresif Çocuklara Hakim Olan Düşünceler Left_bar_bleue100/100Agresif Çocuklara Hakim Olan Düşünceler Empty_bar_bleue  (100/100)
Aktiflik:
Agresif Çocuklara Hakim Olan Düşünceler Img_left100/100Agresif Çocuklara Hakim Olan Düşünceler Empty_bar_bleue  (100/100)
Paylaşım:
Agresif Çocuklara Hakim Olan Düşünceler Img_left100/100Agresif Çocuklara Hakim Olan Düşünceler Empty_bar_bleue  (100/100)

Agresif Çocuklara Hakim Olan Düşünceler Empty
MesajKonu: Agresif Çocuklara Hakim Olan Düşünceler   Agresif Çocuklara Hakim Olan Düşünceler Icon_minitimeCuma Şub. 27, 2009 12:40 am

BAŞKALARINA ALDIRMIYORUM. ÇÜNKÜ ONLAR DA BANA ALDIRMIYOR.?

Bebeklikten başlayan ve devam eden birisine güvenme, önemsendiğini hissetme ve bağlanma hisleri, paylaşma, şefkat duyma ve başkalarını düşünme duygularının gelişimi için temel oluşturur. Bu hisleri tatmamış çocuk, karşısındakine de bunları veremez.

"İSTEKLERİMİ, AMAÇLARIMI VE DUYGULARIMI ANLATAMIYORUM, KENDİMİ KELİMELERLE İFADE EDEMİYORUM. KIZGINLIĞIMI ANCAK HAREKETLERİMLE GÖSTEREBİLİYORUM!"

İletişim iki taraflı bir süreçtir. Dinlenmeyen, empati kurulmayan, duyguları önemsenmeyen bir çocuk, karşısındakini anlamaz, dinlemez ve kendini sözel olarak ifade edemez. Yaptığı davranışı önceden planla***** ve sonuçlarını düşünerek hareket edemez.

"DÜŞ KIRIKLIĞINA UĞRUYORUM VE O ZAMAN DA OLUMSUZ DAVRANIYORUM!"

Çocukların her türlü ihtiyaçları karşılanırken yaşadıkları düş kırıklıkları onları olumsuz davranışa iter.
http://karadenizliligumfm.forummum.com/

Agresif Çocuklara Hakim Olan Düşünceler
1 sayfadaki 1 sayfası