!-$!Rin$€y-! Admin
Mesaj Sayısı : 617 Nerden : -NazLiCaN- Lakap : $iRin$ey-! Kayıt tarihi : 24/01/09
REP SİSTEMİ Başarı Puanı: (100/100) Aktiflik: (100/100) Paylaşım: (100/100)
| Konu: Bir Kere Öpsene Beni.. Cuma Şub. 27, 2009 3:09 am | |
| Ağlayan Çocuklar
Kafesli evlerde ağlar çocuklar, Odalarda akşam olurken henüz. O zaman gözümün önünde parlar, Buruşuk buruşuk, ağlayan bir yüz.
Ne vakit karanlık kaplasa yeri, Başlar çocukların büyük kederi; Bakınır, korkuyla dolu gözleri: Ya artık bir daha olmazsa gündüz?
Gittikçe kesilir derken sedalar, Gece; bir siyah el gözümü bağlar; Duyarım, içime sığınmış, ağlar, Bir ufacık çocuk, bir küçük öksüz...
Ağlama bebeğimAglama bebek aglama sende Umut sende yarin sende Yagmur gibi gözlerinden akan yas niye Bu suskunluk bu durgunluk, sikintin niye
Cok uzakta öyle bir yer var O yerlerde mutluluk var Bölüsülmeye hazir bir hayat var Dalip dalip derinlere düsünmen niye Bu küskünlük bu darginlik, sikintin niye Cok uzakta öyle bir yer var O yerlerde mutluluk var Paylasilmaya hazir bir hayat var
bu yavrular bizim yavrularımız
onların mutlulukları bizim mutluluğumuz
Bebek Sevgi senin gülüşünde saklı Sevgi senin elinde sıcak Sevgi senin bakışında gizli Sevgi senin saflığında BEBEK
Sevgi senin emekleyişinde Sevgi senin ağlayışında Sevgi senin ninninde gizli Sevgi senin uykunda BEBEK
Sevgi senin kundağında Sevgi senin banyondaki köpüğünde Sevgi senin teninde koku Sevgi sende gizli,sevginin adı yok BEBEK
ÇocukAnnesi gül koklasa, ağzı gül kokan çocuk; Ağaç içinde ağaç geliştiren tomurcuk...
Çocukta, uçurtmayla göğe çıkmaya gayret; Karıncaya göz atsa "niçin, nasıl?" ve hayret...
Fatihlik nimetinden yüzü bir nurlu mühür; Biz akıl tutsağıyız, çocuktur ki asıl hür.
Allah diyor ki:"Geçti gazabımı rahmetim!" Bir merhamet heykeli mahzun bakışlı yetim...
Bugün ağla çocuğum, yarın ağlayamazsın! Şimdi anladığını, sonra anlayamazsın!
İnsanlık zincirinin ebediyet halkası; Çocukların kalbinde işler zaman rakkası.. | |
|