| Sezen AkSu Şarkı SözLeri | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
!-$!Rin$€y-! Admin
Mesaj Sayısı : 617 Nerden : -NazLiCaN- Lakap : $iRin$ey-! Kayıt tarihi : 24/01/09
REP SİSTEMİ Başarı Puanı: (100/100) Aktiflik: (100/100) Paylaşım: (100/100)
| Konu: Sezen AkSu Şarkı SözLeri Ptsi Mart 02, 2009 1:13 am | |
| Sezen Aksu Tutsak Şarkı Sözü
İhaneti sende gördüm Sende şiddeti gördüm, aşkı gördüm Yanarak içinden geçtim aşkın Kor olmadan küle döndüm
Dokun bana, bana dokun ne olur Hasretinden öldüm Kopar zincirlerini yeniden gel Durmadan gel, hep gel
Ben sana tutsak sen bana yasak Gel günahlarla korkularla gel Ben savunmasız çırılçıplak Sen hesaplarla sorgularla gel
Geçiyor günler çok üzgünüm Geçiyor akşamlar sessiz Geceyi yırtar yalnızlığım Güneşi yakarır sensiz | |
|
| |
!-$!Rin$€y-! Admin
Mesaj Sayısı : 617 Nerden : -NazLiCaN- Lakap : $iRin$ey-! Kayıt tarihi : 24/01/09
| Konu: Geri: Sezen AkSu Şarkı SözLeri Ptsi Mart 02, 2009 1:15 am | |
| Sezen Aksu Küçüğüm Şarkı Sözü
Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün hatalarım Öğünmem bu yüzden Bu yüzden kendimi Özel önemli zannetmem
Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün saçmalamam Yenilmem bu yüzden Bu yüzden hala kendime güvensizliğim
Ne kadar az yol almışım Ne kadar az Yolun başındaymışım meğer Elimde yalandan kocaman rengarenk Geçici oyuncak zaferler
Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün korkularım Gururum bu yüzden Bu yüzden çocuk gibi korunmasızlığım
Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden sonsuz endişem Savunmam bu yüzden Bu yüzden bir küçük iz bırakmak için didinmem | |
|
| |
!-$!Rin$€y-! Admin
| Konu: Geri: Sezen AkSu Şarkı SözLeri Ptsi Mart 02, 2009 1:17 am | |
| Sezen Aksu Belalım Şarkı Sözü
Uçurum uçurum gözlerine baktığım sensin Prangalarca boynuma takığım sensin Dağ gülleri gibi gibi hasret çektiğim Her gece uyku diye yattığım sensin
Yanarım, yanarım tutuşur yanarım kavurur ateşim seni de beni de belalım
Gün değmemiş ormanlarda yittiğim sensin Ömrüme ömür diye kattığım sensin Deli deli boranlarda aç denizlerde Teninin tuzunu canım tattığım sensin
Yanarım, yanarım tutuşur yanarım kavurur ateşim seni de beni de belalım
Damga damga göğsüme vurduğum sensin Öfke dolu şehirlerde bulduğum sensin Yer nerede gök nerede ben neredeyim Diye diye sınırlara geldiğim sensin
Yanarım, yanarım tutuşur yanarım kavurur ateşim seni de beni de belalım | |
|
| |
!-$!Rin$€y-! Admin
| Konu: Geri: Sezen AkSu Şarkı SözLeri Ptsi Mart 02, 2009 1:19 am | |
| Sezen Aksu Geri Dön Şarkı Sözü
Alışırım zannettim yokluğundan acılanmam Vazgeçmek zor senin o büyülü tuhaf sıcağından Dön demeye utanırım zavallı korkularımla Arkasına saklandığım gururumdan
Geri dön geri dön, ne olur geri dön Uzanıp tutuver elimi bir gün Utanır diyemem ne olur geri dön
Geri dön geri dön, ne olur geri dön Uzanıp tutuver elimi bir gün Utanır diyemem ne olur geri dön
Ah olur da bir gün sen de özlersen Olur da bir gün sen de gözlerimle buluşmayı istersen
Uzanıp tutuver elimi bir gün Utanır diyemem ne olur geri dön
Her şey bana seni hatırlatır unutmak isterken Utanırım hep o acılı şarkılarla ağlarken Bazen bir dost ya da bir çiçekle evime gelirsin Her şey seni hatırlatır da yeniden
Ah olur da bir gün sen de özlersen Olur da bir gün sen de gözlerimle buluşmayı istersen
Uzanıp tutuver elimi bir gün Utanır diyemem ne olur geri dön Geri dön geri dön, ne olur geri dön
Uzanıp tutuver elimi bir gün Utanır diyemem ne olur geri dön Geri dön geri dön, ne olur geri dön
Uzanıp tutuver elimi bir gün Utanır diyemem ne olur geri dön Geri dön geri dön | |
|
| |
!-$!Rin$€y-! Admin
| Konu: Geri: Sezen AkSu Şarkı SözLeri Ptsi Mart 02, 2009 1:21 am | |
| YeTeR Hep binbir maske ve binbir duyguda Hep karmaşa sen ve senden başka Bin insana dönüp yaşıyorsun Parça parça her duygunu olmaz
Hep binbir maske ve binbir duyguda Hep karmaşa sen ve senden başka Bin insana dönüp yaşıyorsun Parça parça her duygunu olmaz
Yeter yeter beni bırak seninle kendi halime Yeter artık içindeki yabancıya söyle gitsin Hüzün olup bin bir damga vuruyor sevgim üstüne Yeter gidip o sevgisizliğinde kendi tükensin
Yeter yeter beni bırak seninle kendi halime Yeter artık içindeki yabancıya söyle gitsin Hüzün olup bin bir damga vuruyor sevgim üstüne Yeter gidip o sevgisizliğinde kendi tükensin
Hep yarım yarım ve erken yaşanan Her sevgiden izler var içinde Çizgi çizgi ve silemiyorsun Onları bir türlü hayır olmaz
Söz: Sezen Aksu Müzik: Onno Tunç | |
|
| |
!-$!Rin$€y-! Admin
| Konu: Geri: Sezen AkSu Şarkı SözLeri Ptsi Mart 02, 2009 1:27 am | |
| Sezen Aksu Sen Ağlama Şarkı Sözü
Hasret oldu ayrılık oldu Hüzünlere bölündü saatler Gördüm akan iki damla yaş Ayrılık da sevgiyle beraber
Bir şarkı bir şiir gibi Yaşadım canım acıları Senden bana hatıra şimdi Sakladığım sevgili kederler
Bir sır gibi saklarım seni Bir yemin bir gizli düş gibi Ben bu yükü taşırım sen git, Git acılanma....
Sen ağlama dayanamam Ağlama göz bebeğim sana kıyamam Al yüreğim senin olsun Yüreğim bende kalırsa yaşayamam | |
|
| |
!-$!Rin$€y-! Admin
| Konu: Geri: Sezen AkSu Şarkı SözLeri Ptsi Mart 02, 2009 1:29 am | |
| Sezen Aksu Vazgeçtim Şarkı Sözü
Vazgeçtim... Gözlerinden, Vazgeçtim... Sözlerinden Bir ah de yeter. Sessizce, kimsesizce, Gönderdim dudaklarımı Öpme al yeter.
Hiç tanımaz tenim ellerini, Bilmez yüreğim bilmez yüreğini Ah bu koku, bu ten, bu dokunuş Ah bu delilik sarsar bedenimi Yok olma zamanı şimdi... | |
|
| |
!-$!Rin$€y-! Admin
| Konu: Geri: Sezen AkSu Şarkı SözLeri Ptsi Mart 02, 2009 1:31 am | |
| Sezen Aksu Tutuklu Şarkı Sözü
Ne senden öncesi Ne senden sonrası Ne senden öncesi Ne senden sonrası
Ayrılık aman Ölümden yaman Geçmiyor zaman geçmiyor Ne anam, babam Ne hoş hatıram Yetmiyor canım yetmiyor
Ben sende tutuklu kaldım Kendi hayatımdan çaldım Yedi cihan dolandım Bana mısın demiyor
Ben sende tutuklu kaldım Kendi hayatımdan çaldım Yedi cihan dolandım Bana mısın demiyor
Sakladım gözlerimi Sustum hep sözlerimi Yandım yar közlerimi aah... Savur savur bitmiyor
Ben sende tutuklu kaldım Kendi hayatımdan çaldım Yedi cihan dolandım Bana mısın demiyor | |
|
| |
!-$!Rin$€y-! Admin
| Konu: Geri: Sezen AkSu Şarkı SözLeri Ptsi Mart 02, 2009 1:34 am | |
| Sezen Aksu Gidiyorum Şarkı Sözü
Zaman sadece birazcık zaman Geçici bu öfke, bu hırs, bu intikam Acılarımız tarih kadar eski Nefes alıp vermek misali olağan
Zaman sadece birazcık zaman Son bulduğu yerde sevgiler bir tek an Böyle benzer izler etrafında Alışkanlıklarımız bile sıradan
Gidiyorum bütün aşklar yüreğimde Gidiyorum kokun hala üzerimde Sana korkular bıraktım bir de yeni başlangıçlar Bir kendim bir ben gidiyorum
Gidiyorum bütün aşklar yüreğimde Gidiyorum kokun hala üzerimde Sana korkular bıraktım bir de yeni başlangıçlar Bir kendim bir ben gidiyorum
Zaman sadece birazcık zaman Kızgınlığım yalnızlıktan korktuğumdan Bilirsin karanlıktan da ürkerim çocuklar gibi Işıkları hep yakarım bu korkudan
Gidiyorum bütün aşklar yüreğimde Gidiyorum kokun hala üzerimde Sana korkular bıraktım bir de yeni başlangıçlar Bir kendim bir ben gidiyorum | |
|
| |
!-$!Rin$€y-! Admin
| Konu: Geri: Sezen AkSu Şarkı SözLeri Ptsi Mart 02, 2009 1:43 am | |
| Sezen Aksu Sürgün Şarkı Sözü
Gökyüzünde yer yüzünde Gün doğdumu her gün ilk gün Her gün aydınlıktır yoksa ümit Her yer loş karanlıktır
Yar gurbette can yürekte Bir kafeste ne amansız Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman Her gece hep aynıdır
Fırtınada ak ayazda Sürgün her yerde hep yalnızdır Gül açsada kuş uçsada Görmez dargındır
Her durakta her uykuda Sürgün her nefeste yalnızdır Hem şafakta hem yurdumda Hasret sancıdır
Yol olsada ses duysada Dağ aşsada her adım son Her an son adımdır tek başına Yalnızlık bir yankıdır. | |
|
| |
!-$!Rin$€y-! Admin
| Konu: Geri: Sezen AkSu Şarkı SözLeri Ptsi Mart 02, 2009 1:44 am | |
| Sezen Aksu Biliyorsun Şarkı Sözü
Hayat bazen öyle insafsız ki Küçük bir boşluğundan yakalar Hissettirmez en zayıf anında Seni ta yüreğinden yaralar
Ellerin kolların bağlansada Başında kasırgalar kopsada Sen tüm gücünle karşı koysanda Seni acımasız sevdaya salar
Sende benim kadar gerçekleri görüyorsun Beraber olamayız benim gibi biliyorsun Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun
Haklısın biraz geç karşılaştık Oysa hiç konuşmadan anlaştık Bazı şeyler var ki söylenmiyor Biz senle sözleri susarak aştık
İnsan acılarla kıvransa da Ve o aşkta bir daha doğsa da Dünyasını yeniden kursa da Düşler ve gerçekler ayrı ayrı yaşar
Sende benim kadar gerçekleri görüyorsun Beraber olamayız benim gibi biliyorsun Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun | |
|
| |
!-$!Rin$€y-! Admin
| Konu: Geri: Sezen AkSu Şarkı SözLeri Ptsi Mart 02, 2009 1:48 am | |
| Sezen Aksu Aşk Şarkı Sözü
Bak yağıyor yağmur Her damlada gözlerin Bak esiyor rüzgar Rüzgar dediğim de sensin
Bak sımsıcak güneş Sevginle ısındı içim Sen vazgeçemediğim Yanımda bile hasretimsin
Güneş doğarken çiçek açarken Ve hayat geçerken ben seninleyim
Bir gün olur ayrılık kapımı çalarsa Senle yaşanan zaman yeter bana
Bak yağıyor yağmur Her damlada gözlerin Bak esiyor rüzgar Rüzgar dediğim de sensin
Bak sımsıcak güneş Sevginle ısındı içim Sen vazgeçemediğim Yanımda bile hasretimsin
Güneş doğarken çiçek açarken Ve hayat geçerken ben seninleyim
Bir gün olur ayrılık kapımı çalarsa Senle yaşanan zaman yeter bana | |
|
| |
!-$!Rin$€y-! Admin
| Konu: Geri: Sezen AkSu Şarkı SözLeri Ptsi Mart 02, 2009 1:49 am | |
| Sezen Aksu Hazan Şarkı Sözü
Yoruldum alınmaktan kırılmaktan Yıllar yılı peşinde Kovuldum cennetten cehennemden Öldüm öldüm dirildim içimde Sen her su veren ele açan kolay çiçek Bende hazan, bende hüzün, dert bende
Yetimim sensiz, yurtsuz yersiz Dilerim bensiz anlayacaksın Yetimim sensiz, yurtsuz yersiz Dilerim bensiz anlayacaksın
Ölürüm yoluna Ölürüm yoluna sonum olacaksın Günahın boynuna Onun koynuna ne zaman doyacaksın
Ölürüm yoluna Ölürüm yoluna sonum olacaksın Günahın boynuna Onun koynuna ne zaman doyacaksın | |
|
| |
| Sezen AkSu Şarkı SözLeri | |
|