KaraDenizFm
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KaraDenizFm

DostLuK Ve SevgiNin PayLasıLdıgı Tek adres...KaraDenizFm

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

yaLan ustası erkekler...

5 posters
YazarMesaj
!-$!Rin$€y-!
Admin
Admin
!-$!Rin$€y-!

Lakap : $iRin$ey-!

REP SİSTEMİ
Başarı Puanı:
yaLan ustası erkekler... Left_bar_bleue100/100yaLan ustası erkekler... Empty_bar_bleue  (100/100)
Aktiflik:
yaLan ustası erkekler... Img_left100/100yaLan ustası erkekler... Empty_bar_bleue  (100/100)
Paylaşım:
yaLan ustası erkekler... Img_left100/100yaLan ustası erkekler... Empty_bar_bleue  (100/100)

yaLan ustası erkekler... Empty
MesajKonu: yaLan ustası erkekler...   yaLan ustası erkekler... Icon_minitimePtsi Ocak 26, 2009 5:51 pm

Kadın-erkek ilişkileri yüz yıllardan beri hala tam olarak çözülemedi. Birbirini tamamlayan bu iki yârim elmada ufak tefek eksiklikler yok değil! Bunlardan biri yalan söyleme zaafı...

Bazı erkekler hiç yalan söyleyemez, hemen gözlerinden, hal ve hareketlerinden anlaşılır. Bazıları da kendi kişilik değerlerini artırma amacıyla zararsız yalanlar söylerler. Erkeklerin en çok hangi konularda yalan söylediklerini belirlemek için yapılan araştırmada ilginç sonuçlara varilmiş.

İste erkeklerin en sık söylediği yalanlar...

Statü yalanı

Erkekler olayları biraz şişirmeye meraklı. En büyük arabalar onların, en önemli is yerlerinde onlar çalışır. Bu gösteriş hevesi kendilerini başkalarıyla kıyaslama düşüncesinden kaynaklanıyor.

Bilgi yalanı

Hiçbir bildikleri olmasa da, erkeklerin yüzde 84'ü bilgi sahibiymiş gibi davranıyor. Kendilerini sorun çözme konusunda yetenekli görüyorlar.

Duygu yalanı

“Bir problemin mi var?” erkeklere sorulduğunda, genelde “Hayır, yok!” derler. Zaaflarını açığa vermeyi sevmediklerinden bunları gizlerler.

Korku yalanı

Erkekler, cesur olmaları gerektiğini sanırlar. Onun için korkularını ve fobilerini (örümcek gibi) saklarlar.

Tembellik yalanı

Yaptıkları her şeyi abartılmış gerekçelerle savunmayı hoşlanırlar. Beyinlerinin arkasında yatan düşünce: Yaptıkları her şeyin bir anlamı olmasını isterler.

Kaytarma yalanı

Uzun süreli tartışmalardan kaçmak için, soruları hemen kısa bir ”Evet” ile cevaplandırırlar. Örneğin ”Beni halen seviyor musun?” veya ”Bu elbise bana yakıştı mı?” suallerini.

Ağzından çıktığıyla aklından geçirdiğin

Yalana ilişkin yapılan çeşitli araştırmalarda, erkeklerin söylediği ve aklından geçirdiği arasında dağlar kadar fark olduğu ortaya çıktı. Bunlardan bazı örnekler:

Söylediği: “Ben daha çok evime bağlı bir insan sayılırım”

Düşündüğü: “Kahvehanelerin çoğunda bana ayak basma yasağı konulduğundan beri”.

Söylediği: “Neden bu kadar kıskanç olduğunu gerçekten anlamıyorum?”

Düşündüğü: “Sibel, Burcu ve Hülya Allah'tan öyle değiller”.

Söylediği: “Çok çalıştığını görmek beni üzüyor”.

Düşündüğü: “Sen temizliğini yaparken ben televizyon izleyeyim bari”

Söylediği: “Ne, çocuk yine ishal mi oldu?”

Düşündüğü: “Oysa bira içtikten sonra ne güzel hemen uykuya dalmıştı...”

Söylediği: “Her zaman için arkadaş kalabiliriz”

Düşündüğü: “Beni telefonla aramadığın sürece”
http://karadenizliligumfm.forummum.com/
Admin-JoKeR
Admin
Admin
Admin-JoKeR

Lakap : DePreSiF..

REP SİSTEMİ
Başarı Puanı:
yaLan ustası erkekler... Left_bar_bleue100/100yaLan ustası erkekler... Empty_bar_bleue  (100/100)
Aktiflik:
Paylaşım:

MesajKonu: Geri: yaLan ustası erkekler...   yaLan ustası erkekler... Icon_minitimeSalı Ocak 27, 2009 9:53 am

ßıraz aßarti oLmus ama oLsun Razz...PayLasım ıcın tesekkurLer sıLacım...
http://karadenizliligumfm.forummum.com
!-$!Rin$€y-!
Admin
Admin
!-$!Rin$€y-!

REP SİSTEMİ
Başarı Puanı:
Aktiflik:
Paylaşım:

MesajKonu: Geri: yaLan ustası erkekler...   yaLan ustası erkekler... Icon_minitimeSalı Ocak 27, 2009 10:05 pm

hahahaha Espiri İŞte KeRemcim yahu hehe Razz
SANEM
Radyo Dj
Radyo Dj
SANEM

Lakap : Yok

REP SİSTEMİ
Başarı Puanı:
yaLan ustası erkekler... Left_bar_bleue10/100yaLan ustası erkekler... Empty_bar_bleue  (10/100)
Aktiflik:
yaLan ustası erkekler... Img_left10/100yaLan ustası erkekler... Empty_bar_bleue  (10/100)
Paylaşım:
yaLan ustası erkekler... Img_left30/100yaLan ustası erkekler... Empty_bar_bleue  (30/100)

MesajKonu: Geri: yaLan ustası erkekler...   yaLan ustası erkekler... Icon_minitimeÇarş. Ocak 28, 2009 3:33 am

yaLan ustası erkekler... R_6r9el8g8ndomanvh2ak9[b]BUNLAR ANCA BUNDAN ANLAR
!-$!Rin$€y-!
Admin
Admin
!-$!Rin$€y-!

REP SİSTEMİ
Başarı Puanı:
Aktiflik:
Paylaşım:

MesajKonu: Geri: yaLan ustası erkekler...   yaLan ustası erkekler... Icon_minitimeÇarş. Ocak 28, 2009 4:00 am

ablam aLemsin ya:)))))))
=))ONuR((=
Radyo Dj
Radyo Dj
=))ONuR((=

Lakap : Dr_aKuLa

REP SİSTEMİ
Başarı Puanı:
yaLan ustası erkekler... Left_bar_bleue0/0yaLan ustası erkekler... Empty_bar_bleue  (0/0)
Aktiflik:
yaLan ustası erkekler... Img_left0/0yaLan ustası erkekler... Empty_bar_bleue  (0/0)
Paylaşım:
yaLan ustası erkekler... Img_left0/0yaLan ustası erkekler... Empty_bar_bleue  (0/0)

MesajKonu: Geri: yaLan ustası erkekler...   yaLan ustası erkekler... Icon_minitimeC.tesi Şub. 07, 2009 9:07 pm

YaF ßaNa qöRe qeRÇeKLiK PaYı oLaßiLiR çüNKü ßazeN KaRŞıLaŞıYoRum ßöLe oLaYLaRLa aMa qeNeLDe ßaYaNLaRDa =)) hehehehhehe
^^:prenses:^^
Üyeler
Üyeler
^^:prenses:^^

Lakap : Hamişş

REP SİSTEMİ
Başarı Puanı:
yaLan ustası erkekler... Left_bar_bleue5/100yaLan ustası erkekler... Empty_bar_bleue  (5/100)
Aktiflik:
yaLan ustası erkekler... Img_left5/100yaLan ustası erkekler... Empty_bar_bleue  (5/100)
Paylaşım:
yaLan ustası erkekler... Img_left5/100yaLan ustası erkekler... Empty_bar_bleue  (5/100)

MesajKonu: Geri: yaLan ustası erkekler...   yaLan ustası erkekler... Icon_minitimePaz Şub. 08, 2009 1:32 pm

valla ablam doğruluk payı varr çok güsel ve doğru bi paylaşım olmuş tşk ettim=))

yaLan ustası erkekler...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Erkekler İçin Cevaplanması En Zor 5 Soru